ΑρχικήΓ' Εθνική αποτελέσματα • Γ Εθνική Βίντεο σε ποιότητα High Definition οι καλύτερες φάσεις από "Ηράκλειο" - Γέρας. Δηλώσεις Δημητριάδη - Μαρίνου - Ανδριώτη
21.11.2010 // 04:10
Γ Εθνική Βίντεο σε ποιότητα High Definition οι καλύτερες φάσεις από "Ηράκλειο" - Γέρας. Δηλώσεις Δημητριάδη - Μαρίνου - Ανδριώτη
Bookmark and Share

Δείτε στο βίντεο που παραθέτουμε τις δηλώσεις – κεραυνούς του προπονητή του “Ηράκλειο” Μανόλη Δημητριάδη, και του προπονητή και του προέδρου του Παπάδου Γέρας Στέφανου Μαρίνου και Βασίλη Ανδριώτη αντίστοιχα, καθώς και όλους τους πόντους του αγώνα, σε ποιότητα High Definition.


Καμιά φορά τα λόγια είναι περιττά.

Ας δούμε τι έγραψε μεταξύ άλλα το πολύ αξιόλογο αθλητικό site της Μυτιλήνης www.sportlesvos.gr ( www.sportlesvos,gr ) για το παιχνίδι “Ηράκλειο” – Γέρας και την live μετάδοση του Kretaworldbasket :

"Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός, πως το παιχνίδι από το Κλειστό του Λίντο μεταδόθηκε LIVE με εικόνα και ήχο, μέσω του Kretawoldbasket σε περιγραφή του Σταύρου Λυριντζάκη, το οποίο και ευχαριστούμε θερμά για την παραχώρηση του link, που μας επέτρεψε να ζήσουμε κάθε στιγμή του παιχνιδιού."

Minoan LinesPizza GrandΑβραμάκης Τεχνική ΕταιρείαArmaos
ΣΥΝΕΧΗΣ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Kretaworldbasket Web TV live
Ψηφοφορία
mini Gallery
Η πρώτη συγκέντρωση του ΟΑΑ Ηράκλειο (Β Εθνική)
Οι 4 από τους 5 νέους παίκτες του ΟΦΗ (Α2 Ανδρών)
Στον Φιλαθλητικό προπονητής ο Μανόλης Δημητριάδης
Στον ΑΓΟΡ ο Αμερικανός φόργουορντ Μπρεντ Πέτγουεϊ ή ... "Air Georgia"
Ο Δημήτρης Μάλλιαρης του ΑΟ Ιεράπετρα στον Ολυμπιακό Πειραιώς
Πρώτη προπόνηση του ΑΓΟΡ (Α1 Ανδρών)
Ο Βαγγέλης Γιανουλάκης νέος πρόεδρος στην επ. Μπ. Εργοτέλη
Αρκάδι : χρυσό στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων
Οι 5 νέοι παίκτες του Εργοτέλη (Γ Εθνική)
Τα κανάλια μας